sen diskade hon och glömde vad hon skulle blogga om.

Och igår spenderade hon hela kvällen framför tvn. Dumt. Hon hade kunnat blogga, läsa kurslitteratur, eller bara vanlig litteratur. Hon hade ju kunnat skriva saker också, men det gjorde hon inte alls. Istället tittade hon på 7 halvtimmeslånga program på ABC1 (Motsvarande SVT). Idag åt hon lingonsylt och konstaterade att det snart är läge att åka till IKEA.

Annars har jag börjat trivas på jobbet. Inte för att det var otrevligt i början. Det har bara blivit mer vant och bekvämt.

min dag och hur dålig kanal 7 är

Ojojoj, Idag har jag varit väldigt effektiv. Vid ett hade jag sju saker att göra på min att göra lista. Så jag gjorde upp ett schema där varje sak fick en timme. Nu har jag bara två av dem kvar, och bara två timmar efter plan. Det var mest för att jag glömde planera in att jag var tvungen att gå till affären och att middagen (gulaschsoppa som vanligt) tar rätt lång tid att göra. (Och jag kryddade den inte alls som jag brukar och den smakade konstigt.) Efter middagen fastnade jag på kanalen som visat OS och såg det dåligast exemplet på TV Någonsin. Kanal 7 är så dålig att jag nästan börjar gråta varje gång jag ser det.

En dag när jag hade migrän och inte orkade byta kanal så tog jag mig igen ett helt program av TodayTonight. Det är det värsta tvprogrammet av alltimes. Det är ett lite lättsammare nyhetsprogram. Typ Landet Runt eller något sånt. Men det är på en kanal som är värre än TV3 på att bedömma vad som är nyhetsvärdigt. När jag kollade hade de ett inslag om det australiensiska simteamets föräldrar. Det var tydligen en av de tävlande som (snyft, snyft) hade växt upp med en ensamstående mamma som inte hade råd att åka till OS. Så Channel 7 (tror jag) betalade hennes resa så de kunde göra ett fruktansvärt sentimentalt och dåligt inslag om hur glad och lycklig hon var över att få komma till OS. Och sen visar de det på TV.

Om ni någongång åker till Australien så ska ni inte titta på Channel 7.

mina planer for helgen

Idag ar det fredag och om fyra timmar kommer jag att vara fetledig i flera dagar. Jag ska f;rmodligen ut och ata ikvall och sen har jag en hel lordag av slappande att se fram emot. For ovanlighetens skull har jag bara lite pluggande att gora, men desto mer icke-skolarbete att gora. Jag maste blogga lite for min work experience grej och dessutom spana pa lite dialog for PopTarts Tv. Spex.

Pa lordag tankte jag pallra mig till Glebe Markets och kolla laget. Det ar val mest en sa kallad loppmarknad. Jag hoppas pa billiga skitprylar att slosa lite pengar pa.


Jag ar i skolan och har inte alla bokstaver. Nu ska jag ga till jobbet.

marx

Igår var jag ute och svirade på the basement i stan. spex. Mest var jag där för att networka. Det gick bra. Nu är jag trött och vill mest gå och lägga mig igen. Men går nog till skolan istället.

Idag ska vi prata om Marx.

morgon

Idag snoozade jag 30 min mer än vad jag borde ha gjort. Gick upp en halvtimme innan jag måste gå. en hel kvart sen.

Jag sover längre och längre nuförtiden. Ett dåligt tecken. Men det löser sig. I helgen ha rjag bara en skoluppgift jag måste göra. Det blir lätt fixat. Research på lördag, skriva två sidor på söndag. Det borde vara lätt fixat.

Nu måste jag klä på mig.

Att ha tråkigt

Mitt nya jobb är ok. Jag gör inte så mycket än. Men det blir nog bättre. Jag sitter och fibblar med en massa saker, och jag och min chef har försökt arbeta ut ett bra schema. Nu jobbar jag varje dag måndag till fredag, men har hela torsdag eftermiddag ledig. Det blir schysst.

Jonas Peterson blogg. Läs den.

Jag läser ju en del bloggar. De flesta tröttnar jag på rätt snabbt men det finns en som jag läst i över ett år. Det är en svensk som heter Jonas och han bor också i Australien och Sydney. Han ska snart flytta till Brisbane och ägna sig åt att fotografera diverse saker. Ni kan kolla in hans fotoblogg på http://jonaspeterson.com. Och hans svenska blogg kan man hitta på ett liv i exil. Gå dit, läs!

ingen tid, lite tid

Och hon är så upptagen att hon knappt hinner läsa sin kurslitteratur. Möten, jobb och skolarbeten. Bara en massa saker hela tiden. Det är väl kul, men med en förkylning och den huvudvärken som kommit tillsammans med den så är jag inte så pepp alls. Men helt plötsligt, med ett uppskjutet inlämningsdatum för en essä, så verkar allt lite lättare. Kan till och med ägna resten av dagen åt att läsa kurslitt inför fredag. Jippie..

arbetstagare

Gissa vem som börjar sitt nya jobb 12 på onsdag!

Postproblem

Idag har jag gått till posten och hämtat ut mina nya linser. Eftersom jag försökte undvika det pinsamma i att förklara för min australiensiska optiker att jag inte litar på hennes omdöme (och istället gick till en svensk optiker hemma i sverige (plastmamma malena)) beställde jag nya linser på nätet. Andra baktankar var billighet och snabbhet. Jag vet hur lång tid det brukar ta för Synsam att få in mina linser. Men töntarna på posten tog förstås extra lång tid på sig. Dels ljög dem om att de försökt vara här och lämna linserna i torsdags (jag var hemma hela dagen utan att någon försökte lämna linser till mig) dels så "glömde de att lämna" alt. "slarvade bort" upphämtningslappen. Så jag fick gå dit och säga att 'hrrmm ni har ett paket till mig, kan jag få det tack!!!'

klagan

Jag är förkyld. Det är mycket jobbigt. och inte hade jag tid att vila varken igår eller idag. Men imorgon kan jag ligga under täcket och plugga. Och nu är min näsa helt röd och öm.

Blah.

RSS 2.0