Idag, en sommar dag

Nu är det fint väder i Sverige. Jag hade tur i år. Idag ska jag ta mig ner till stranden i Helsingborg och sola lite med kompis Lux och syster Sara. Det blir nog fint det där.

Senare idag ska jag hem till mormor och morfar innan jag åker ner till knutan och hämtar upp pojkvän Kyle från tåget. Det blir fint det med.

Nu ska jag duscha bort min galna frisyr som jag lyckades skaffa mig någon gång under natten.

test 2

Förövrigt vill jag påpåka att jag INTE läste en bok på 631 sidor igår. Jag somande INTE klockan fyra imorse för att Flickan som lekte med elden var så spännande att jag inte kunde lägga den ifrån mig.

Bara så ni vet.

test

test

solbränd, som i bränd

Jag bestämde mig för att sitta ute en stund nu i eftermiddag och läsa ut boken jag har läst de senaste dagarna. Jag tänkte förstås att nej i Sverige bränner man sig ju inte i solen. Det var fel. Imorgon får jag försöka fixa till brännan så den inte ser så konstig ut.

På tre år i Australien har jag lyckats att inte bränna mig, men hemma i en vecka så ser jag ut som en kräfta. Great.

Nu ska jag ta en kall dusch.byggande

Syster sara har som sagt flyttat till en ny lägenhet. Den är superfin och hon har en massa bokhyllor som är från samma serie. Döm om min lycka när hon sade att jag fick bygga ihop hennes nya Billy. Oj oj oj så spännnade.

Den slängde jag snabbt ihop, van ikea kund som jag är. Det tog lika lång tid som det tog för sara att duscha.

Det var lite krångligare att sätta upp partytätlet inför imorgon. Vi behövde fem personer för att klara det och vi hade nog kunnat ha en person till. Men vi fixade det till slut och blev belönade med middag.


dag tre.

Det är skönt att vara hemma i Sverige. Det är roligt. Igår var jag ute och drack öl för första gången den här gången. Det blev visst lite sent (men jag var hemma innan det var ljust) och idag har jag legat i soffan hela dagen och kollat på dålig film. Det var skönt.

Imorgon tar Maria studenten, och det ska bli kul. Hela tjocka släkten kommer och så får jag träffa alla på en gång. Bra.

Sen ska jag jobba.

SVERIGE

Jag är i Sverige nu. Det är bra. Jag är supertrött jus tnu för jag har spenderat hela kvällen med att hjälpa min syster Sara att flytta in i sin nya lägenhet. Det var tungt och svettigt, men rätt så kul ändå. Nu tar mitt batteri på datorn slut så jag får skriva mer imorgon.

sommarväder ett skämt

Skojar ni med mig? Är det verkligen så kallt i Sverige? Jag kanske stannar här ett tag till då... Kolla nedan.16 grader? Det är kallare än här.


Jag vill se ut som Jean Seberg

Snart ska jag gå och klippa håret. Man vill ju vara finfin när man är hemma i Sverige. (Det blir ju fler fototillfällen om man säger så)

Det blir kortare än sist. Jag funderar starkt på att ta med mig en bild, (bilden nedan) och säga att så vill jag se ut.Men jag litar ju på min frisör så det blir nog bra om han får komma på något.

RSS 2.0