sovmorgon varje dag

Jag har blivit en riktig slacker. Idag åkte jag hemifrån kvart över åtta när jag börjar jobba halv nio. Jag var något sen, men det var det ingen som märkte. Jag var förstås inte mycket sen. Kanske 5 min eller så. Det kan de få ta. (Särskilt som jag igår fick bekräftelse på att chefen är väldigt nöjd med mig.)

Problemet är väl mer det att jag inte lyckas ta mig ur sängen förrän runt tjugo i åtta varje morgon. Hjälper inte ett dugg att jag går och lägger mig hyfsat tidigt. Somnade runt elva igår kväll.

Det tycker man borde vara tillräckligt för att hoppa in i duschen runt tjugo över sju. Men nej, varje morgon trycker jag på Snooze knappen fyra gånger.

Jag väntar mig en förbättring från och med tisdag morgon.

Ett helt random bröllop

Det här är det mysigaste jag sett på länge.Tack Jonas

Emelie, kom hit för jag längtar efter dig

Jag hittade några roliga kort på min mobiltelefon nu ikväll. De är båda från en tragiska dagen då emelie lämnade mig och australien.


Emelie låtsas att glad för att hon ska hem till Sverige


Emelie är egentligen jätteledsen för att hon ska åka ifrån mig och visar här sina riktiga känslor.

Förövrigt så bor jag på gatan som man kan skymta till höger mellan knuten och det gula huset.

html och migrän

Jag har ett bra jobb. Jag jobbar en del med html och är helt självlärd. Html är ju inte så svårt när man väl kommer igång, men det händer ibland att jag stöter på problem som google inte kan hjälpa mig med. Så jag sa till min chef att jag hade hittat en endagskurs i html som jag tyckte verkade vettig. Han hivade fram sitt kreditkort och idag så åkte jag iväg och fick lära mig mer om hur det hela funkar.

Det negaiva med kursen var att jag redan visste det mesta som vi gick igenom, men kände ändå att det var inte så dumt. Snappade upp en del vettiga saker och fick en bok med massa info och sånt som jag kan gå igenom mer noggrant på egen hand. Dessutom fick jag två biobiljetter!

Tyvärr så kände jag en migränattack på gång under lunchen, och satt och plågades genom resten av eftermiddag med ökande smärtor. På bussen hem kunde jag bara tänkta på mina piller, som jag genast slängde i mig när jag kom hem. En timme senare så kände jag mig som en människa igen. Tack vare mina migräntabletter så blev inte hela min fredagkväll förstörd.

Nu ska jag försöka hitta något att titta på på datorn eftersom det senaste avsnittet av True Blood inte funkade alls.

Veckan som varit

Veckan har varit rätt ok. Inte gjort så mycket. Jobbat, jobbat och sovit en hel del. Och läst förstås. Idag, för att undvika sängliggandes hela dagen ska jag strax göra en lista på saker att göra idag. Det blir nog bra. Ska ta i itu med diverse saker och jobba på några projekt som jag har tänkt på ett tag. Man kan ju inte ligga i sängen och dega två dagar i rad.

Igår vaknade jag med ett rött och svullet öga, orsak okänd, och spenderade några timmar med sveda, tårar och oro. Sen gick jag till apoteket och köpte droppar och bestämde att är det inte bättre imorgon får jag gå till ögonsjukhuset eller en optiker.

Det känns mycket bättre idag, men jag har ännu inte tagit en titt i spegeln. Jo, betydligt bättre idag, Läkarbesök icke nödvändigt. Skönt.

Saker att göra idag:

  • Städa rummet
  • Möblera om lite
  • Leta efter mina linser som jag förmodligen glömt i London
  • Tvätta
  • Handla lite mat
  • Researcha folkmusikopera
  • Skissa på story till Patriks folkmusikopera projekt
  • Skissa på story till min första roman
 

det blev hästarna!

Det var jättekul. Men jobbigt också och nu är mitt sittområde riktigt ömt. Men, snabbt in i duschen innan det är dags att ta sig vidare för att dricka öl. En heldag med jackie-firande.Vila vs hästar

Min kompis Jackie fyller år i dagarna och för att fira detta har hon inbjudit till hästridning i Glenworth Valley. Det tycker jag låter hur kul som helst även om jag inte ridit häst så många gånger. Problemet är att jag har drabbats av halsont och är inte säker på om hästridning är det smartaste jag kan göra för att bota det. Snart måste jag förbereda mig om jag ska hinna packa och sånt och jag vet inte alls vad jag ska göra. Vill ju inte att det ska bli sämre med halsen, men sen så vill jag ju inte missa hästarna heller.

Jobbigt läge. Jag återkommer med beslut.

Shopping från Europa (ännu en lista)

Inköpta böcker: Fyra

Skor: 3 par, hittade inga i London

Byxor: Två par, jeans och ett par röda byxor för £7.

Klänning: 1

Randiga toppar: 2

Svarta toppar: 2

Snygg ring: 1

Väska: 1

en lista

Sydney: Regn och under 15 grader.

Trötthetsnivå: Hög, men den kommer och går

Planer för idag: Tvätta, handla, gå till posten

Resan: Lång, men inte så jobbig förrän jag fick stå i tullkö i typ en timme

Sovstatus: Ca 3 timmar allt som allt, och många timmars vila i obekväma ställningar. Får ej gå och lägga mig förrän nio.


Camden


London

Här är jag i London och segar. Vädret är fantastiskt och idag åkte vi till Camden Market som var helt enorm. Jag köpte mig en snygg ring, en ganska ful men practisk liten plånbok och funderade starkt på att köpa mig en stor axelremsväska att ha till min dator, men gick tillslut eftersom om jag hade funderat så länge skulle jag nog inte köpa den. Men fin hade den varit.

Nu sitter vi hemma hos Ola och slappar innan vi ska iväg igen och träffa en kompis till Kyle. Tror vi. Vi väntar på svar.

Det är varmt och svettigt, men jag klagar inte för det är nog bättre än regn.

RSS 2.0