jag gick och såg en opera

Jag flyttade igår. Visserligen flyttade jag bara en trappa ner, till ett lite större rum i samma hus. Det blev väldigt fint. Det är förstås inte helt upppackat än, men det löser sig nog.

Idag har jag skrivit, läst och städat. Inte en dålig dag alls.

Nu tänker jag dricka en kopp te och läsa ännu mer, fastän jag borde skriva. Men det ska jag göra imorgon. Jag ska också göra en massa andra saker imorgon, som jag kan planera nu, men det struntar jag i.

Annars så är allt bra med mig. Jag har varit lite dålig på att uppdatera på sistone. Har varit otroligt upptagen med allt möjligt. Var bland annat på opera i fredags. Det var hur kul som helst. Maffigt värre med över 50 pers på scenen vid några tillfällen.

Det var också första gången jag var inne i operahuset. Det var inte lika snyggt inne som ute...

fredag/lördag

seg seg seg seg. Jag har sjukt mycket göra i mitt liv just nu och har inte tid att blogga. Nu ska jag gå och laga frukost och sen blir det en heldag med plugg, även om jag gärna hade sovit några timmar till. Fast jag sover ju aldrig längre än till nio så hur jag skulle göra det är inte helt klart.

Kväll ska jag nog fan äta tacos och plugga ännu mer.

Nu tillbaka till verkligenheten

Jag slutade jobbet tidigt idag, vilket jag gillar skarpt. Och eftersom jag egentligen inte har något överhängande plugg att ta tu med idag så bestämde jag mig för att åka ner till Newtown och kolla läget. Det var bra gjort. Jag behövde en eftermiddag där jag inte behövde stressa om en massa grejer.

Så jag hade en liten shopping-spree istället. Jag inhandlade en bok, en jacka för dryga hundralappen, två CD skivor och tandkräm.

CD-skivor, jag har inte handlat sådana på flera år. Helt plötsligt två. God Help the Girl och Regina Spektor's Begin to Hope.

 

betyg: utan sting

Det hjälpte inte att jag körde på chili och en massa vitlök, smakade exakt likadant som vanligt.

Gott alltså.

flygande jacob med sting

Idag tänker jag förövrigt spicy upp min flygande jacob för jag tror att det behövs en kylig dag som denna.

grillad kyckling
chilisås
grädde
färsk chili
bacon
vitlök
banan
jordnötter
och salt och sånt.

Gör som vanligt, fast stek baconet med rikligt med vitlök. Eller ja, lite vitlök iallafall. Och hacka en färsk chili och strö över. Det blir nog gott. Till detta ska jag ha gröna bönor och broccoli, och en grönsallad som jag gjorde igår. Fett fint. Och fett som i en jävla massa grädde.

Egentligen borde jag ungsrosta vitlöken först och blanda i chilisåsen, med det tror jag vi skippar idag. Vitlöksbacon it is.

kallt inne, varmt ute

Ute är det varmt nog att kunna gå i tshirt och kofta. Det har regnat idag, men nu är det klart och sydney tar förhoppningsvis vara på den sista timmen innan det blir mörkt. Det tar inte lång tid från det att solen börjar gå ner till dess att det är mörkt som en svensk november natt. Snart hoppas jag att det vänder på riktigt och man kan skita i att sätta på elementet varje natt.

Just det. Det är varmt nog att kunna gå i bara kofta utomhus, men så fort jag kom innan för dörren började jag frysa igen. Typiskt. Nu väntar jag på att elementet ska värma upp mig lite, innan jag drar mig till köket och lagar flygande jacob.

Onyttigt, gott och förhoppningsvis värmande.

äntligen snart dags att gå

Jag sov knappt något alls igår natt. Jag har hållit på att tuppa av hela dagen. Men det löser nog sig snart när andra saker löser sig.

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli 16:30 så jag kan gå. Ska nog gå lite tidigt idag faktiskt. Ska ju på möte och sånt där.

Jag får iallafall tillbaka för min envishet, för på torsdag ska jag inte jobba.

RSS 2.0