jobbsökande dag 3

Idag har jag lämnat mitt CV i fem affärer/butiker. Och imorgon planerar jag att gå till 13 bokaffärer i City. Kul. Inte så mycket faktiskt. Jag vill inte ens jobba i affär längre. Men jag vill ännu mindre jobba på café eller liknande. Helst hade jag velat jobba som kontorshjälp på nått fint sätt. Typ fixa med bokföring, pappersarbete osv. Men oftast behövs ju sådana på heltid, och jag kan ju inte jobba mer än halvtid om ens det.

Jag borde också ta tag i det där med att försöka sälja saker jag skriver. Det är ju det jag ska göra sen, lika bra att börja nu tänker jag. Men jag avslutar så sällan saker jag börjar på. Foldern som heter Skrivprojekt är inte tom, men inga som slutar _final. Eller det var ju en dikt som jag var ganska nöjd med. Men så bra var den ju inte.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej. Är det svårt att få jobb i Sydney??

2008-04-17 @ 14:35:05
URL: http://norskans.blogg.se
Postat av: Anna

Nej, det är det nog egentligen inte. Man måste bara ta tag i det. Att söka jobb är för mig väldigt nervöst att komma in i. Så det tar några dagar innan jag peppat mig till att faktiskt göra något åt det. Men sen så går det rätt snabbt.

2008-04-18 @ 08:58:52
URL: http://option.blogg.se
Postat av: Anna

Jaha okej, då kommer det väl att bli det samma för mig. Hatar att gå in i en affär med cv, bättre att posta in dom *ler*

2008-04-20 @ 18:38:16
URL: http://norskans.blogg.se
Postat av: Anna

Problemet är tycker jag att det är smidigast att fråga efter chefen, för det är ju den som bestämmer om den ska anställa en. Men det blir för mycket för mig och jag nöjer mig med att ge CV till någon tönt i kassan, och det hjälper ju inte så mycket. Imorgon ska jag bli bättre.

2008-04-21 @ 09:33:38
URL: http://option.blogg.se
Postat av: Anna

Lycka till:)
Känner igen mig själv i en situationen..

2008-04-25 @ 20:43:38
URL: http://norskans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0