Australia Day

Nu måste jag gå och köpa öl till min pojkvän eftersom jag inte pallade köpa det innan när jag var i affären. Imorgon är det Australia Day, något vi ska fira med att lyssna på radio och dricka öl. Och äta lamm. Jag har inköpt 8 stycken lamb cutlets som vi ska "grilla" på vår sandwich grill för vi känner ingen i sydney som har en riktig grill. Eller vi känner en som förmodligen har en, men han tog inte till sig våra pikar om att han skulle bjuda hem oss till sig.

Kommentarer
Postat av: Martina

Hej Anna där nere! Idag har vi firat dig (det finns massa tårta kvar!), Emelie, men kanske egentligen mest Morgan. Tack för fina saker till honom (Bamsemålarbok, kritor o Barbapappa-pussel!). Sara fick i uppdrag att skicka en slant till dig från oss. Så får du fira lite till...

Här stormar det och är väldigt annorlunda dina fina bilder från Melbourne.. Låter som om du har det bra!

Kramar!

2008-01-25 @ 22:24:42
Postat av: Anna

Hej,

Tack så mycket för födelsedagspresent. Hoppas du, Morgan och Birger har det bra hemma i Sverige. Jag har det bra här nere, men längtar efter att börja plugga igen. Det var många år sedan jag var ledig så här länge. Går på bio eller tittar på nedladdad film mest hela dagarna. Nästa vecka blir det I'm Not There innan de slutar visa den på bio.

Kram
Anna

2008-01-27 @ 06:00:09
URL: http://option.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0