Brisbane del II

Jag var inte särskilt bakis alls på lördagen men vi var väldigt slappa och gjorde mest ingeting när vi borde ha lagat mat till söndagen.

Sen åkte vi till Lucas pappa för att titta på fyrverkerier och äta mat. Det gjorde vi. Fyrverkerierna var väldigt fina men nu såhär i efterhand kommer man inte ihåg så mycket. Fast jag gillade hur fyrverkerierna reflekterades i skyskraporna och att de uppfunnit en sort som gör hjärtan. Och vi åt den godaste pasta med blåostsås. Det var riktigt mums och jag tog en andra portion även fast vi hade platstallrikar. Jag hatar engångstallrikar.

Sen på lördagen var vi ute med båten och det var hur schysst som helst. Vi såg tillochmed en delfin! En ritkig en! Första gången vi var ute och seglade såg vi en hel familj. Det var riktigt schysst. Här i australien kan man om man har tur även se valar. Riktigt stora valar. Jag planerar att någongång i framtiden betala en tusenlapp eller mer för att åka ut med båt och titta på valar. Under högsäsong har de turistbåtar som går ut bara för detta. Jag blev som jag nämde lite brun på näsan men det var inte mycket.

Dessutom vill jag tacka min kära familj som skickade skogsbärte till mig. Det är mycket gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0